EUTHYROX OMEPRADEX איך ליטול אותם?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/07/2018 | 23:10 | מאת: טלי

שלום אחלק את שאלתי לסעיפים כדי שיהיה ברור: 1. אני נוטלת EUTHYROX 100 מק"ג לתת פעילות בלוטת התריס בנוסף גם חודש OMEPRADEX עקב דלקת במערכת העיכול מה הסדר שצריך ליטול אותם בבוקר וכמה להמתין לפני ארוחת בוקר? 2. אני יכולה ליטול עד 40 מ"ג אומפרדקס ליום , האם עדיף ליטול 20 מ"ג בבוקר ו20 מ"ג בערב או שעדיף כדור אחד בבוקר של 40 מ"ג יש לי חבילות משני הסוגים (רופא גסטרו אחד רשם לי חבילה של 40 מ"ג ורופא גסטרו אחר רשם לי 20 ואמר שאקח כמה שאני צריכה מהם) 3. אני נוטלת תוספי תזונה מגנוקס 520 , ויטמין 12 B, ויטמין D3 בטיפות, ג'ארו דופילוס , מעשנת קנאביס רפואי עקב פיברומיאלגיה סובלת כעת מבעיות בליעה עקב הבעיה בושט שכתבתי למעלה, האם יש אינטראקציה בין התרופות ותוספי המזון? יש לי בעיית בליעה של מוצקים וקבלתי מרופא גסטרו 4 הפניות לבדיקות לבעיה הנ"ל בבית חולים עכשיו. בתודה מראש. .

18/07/2018 | 15:09 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, 1. מומלץ לקחת בבוקר על קיבה ריקה את האיטורקס ולאחר שעה ליטול אומפרדקס ולאחר מכן לאכול ארוחת בוקר. 2. תלוי למה את מקבלת את הטיפול , האם מניעתי נגד צרבות , דימום, או טיפולי ויש בעיה שאת סובלת ממנה עכשיו 3.העיקר שאיטרוקס לקחת בבוקר על קיבה ריקה ללא מזון וללא התוספים והתרופות האחרות שאת מקבלת .

30/07/2018 | 18:47 | מאת: טלי

אחרי שאני נוטלת אומפרדקס כמה זמן להמתין לפני האוכל? כתוב חצי שעה. אני נוטלת אומפרדקס כי ראו דלקת במערכת העיכול בגסטרוסקופיה ובביופסיה של הושט נראה רפלוקס.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי