השפעת פריזולין - יוטירוקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/06/2018 | 18:02 | מאת: ד.ו

שלום, האם ידועה השפעה של נטילת פריזולין על מדדי TSH וקלציום? בדיקות דם בעבר היו יציבות במשך שנים, ולאחר נטילה של פריזולין חלה סטייה במדדים.

לקריאה נוספת והעמקה
20/06/2018 | 18:06 | מאת: ד.ו

מחדדת - נוטלת יוטירוקס

שלום, לפי מאגרי המידע UPTODATE ו- MICROMEDEX פריזולין =PRIMIDONE אין לו השפעה על TSH או סידן. במידה ואת מאובחנת וסובלת מתת תריסיות ונוטלת טיפול אז יש לדעת שכל שילוב עלול להשפיע על ספיגת התרופה ולכן יש ליטול יוטירוקס בבוקר על קיבה ריקה ללא שילוב עם אף תרופה ולאחר שעה -שעתיים ניתן ליטול תרופות אחרות .

היי , ראה תשובה בשאלתך הבאה .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי