שילוב תרופות עקב זיהום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/06/2017 | 01:18 | מאת: א.

אחרי אירוע מוחי מקבל: למוטריג'ין (למיקטל) אורביניל (אנטיביוטיקה), קפרה (אפילפסיה) אקמול זלדיאר (הופסק) א. האם מי מהתרופות גורמת לירידת מלחים בגוף? ב. האם השילוב מותר ? דחוף לנו לדעת כי החולה לא מרגיש טוב. תודה מראש !

18/06/2017 | 14:17 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, סליחה על האיחור במענה. levetiracetam במקרים נדירים עלולה לגרום להיפונתרימיה אין מניעה לשלב בין התרופות אומנם זלדיאר אינו מומלץ למטופלים עם אפלפסיה/פרכוסים (מכיל tramadol אשר עלול להוריד סף פרכוסים).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי