התנגשות בין תרופות
דיון מתוך פורום ייעוץ תרופתי
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אמי בת 72, סובלת ממחלות רבות: סכרת, ייתר לחץ דם, חרדות, חוסר שינה, השמנה, בריחת סידן, אך המחלה שהכי מפריעה לה היא הרעד בידיים ובפה. הרעד הוא רק ביד אחת. אני מבקשת לבדוק האם ייתכן שהרעד נגרם לה כתוצאה מהתנגשות בין התרופות הבאות: dopicar, ezetrol, caltrate, topritrim, crestor, cipralex, prolol, lorivan. תודה מראש על כל סיוע.
שלום, מהתרופות שהזכרת ניתן לראות שאמך סובלת ממחלת פרקינסון, נכון? במקרה כזה הסיבה העיקרית לרעד, לדעתי, היא טיפול שאינו אופטימלי. מומלץ לבדוק מחדש אצל הרופא האם הטיפולהקים מספיק להפחתת תסמיני המחלה. בברכה אליאס
תודה על תגובתך, אליאס. אמי לא מאובחנת כחולת פרקינסון. את הבעיה שלה הגדירו כרעד בלבד, אך נתנו לה תרופות שמתאימות גם לפרקינסון ולאפילפסיה. הרעד לא פוסק. בעצם אנו מבחינים כעת שהיא רועדת גם ביד השניה וברגליים.