הפרעות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

19/10/2008 | 16:00 | מאת: שרה

בהמשך לשאלתי הקודמת באותו נושא שאלת לגבי בדיקות שעשיתי . לפני שנתיים כשהתחילה הבעיה בצעת אולטרסאונד דרכי שתן שהיה תקין גם בדיקה גניקולוגית היתה תקינה ונאמר לי שהאברים הרלבנטים נמצאים במקומם . עלי לצין כי התופעה במלוא חומרתה הופיעה לאחר קולונוסקופיה.ואז הוחלט כנראה שהכל על רקע נפשי טופלתי בהתאם עם הטבה מסוימת אך בלי פתרון לבעית הקושי בהטלת השתן.לא עברתי בדיקה נוירולוגית.האם יש צורך לשם מה ומהי בדיקה אורודינמית והאם היא יכולה לעלות על שרש הבעיה במדה ויש רקע אורגני. תודה להתיחסותך הנוספת שרה

שתי הבדיקות העיקוריות במקרה כמו שלך הן בדיקה נוירולוגית ובדיקה אורודינמית זה לפני MRI של עמוד השדרה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר