בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

23/07/2008 | 14:13 | מאת: אבי

שלום לאחרונה אני משתתף באימון ספינינג ובפעמיים האחרונות הבחנתי בבריחת שתן בסוף האימון.לא הרגשתי כלום במהלך האימון האם יש פתרון? מה הסיבה לכך? זה פעם ראשונה שזה קורה לי והאמת זה מאד מביך!!! תודה

צריך לראות האם ישנה בעייה בנפח השתן? האם אתה הולך לפני הספינינג לתת שתן אגב - אני חושב שאתה גבר - אולי זה אישה שכותבת? ואז - מאוד יכול להיות שיש חולשה של שרירי האגן

24/07/2008 | 21:28 | מאת: אבי

תודה על תשובתך כן אני גבר ותמיד נותן שתן לפני הספינינג ועדיין "בורח" לי בלי לשים לב מה הכוונה בעייה בנפח השתן?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר