שלום אני עקרת בית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

04/11/2013 | 09:54 | מאת: ירין

שלום אני עקרת בית בת 24 אמא לשתי ילדים נשואה בעלי עובד לבד אנחנו חיים בשכירות רציתי לדעת עם יכירו אותי בביטוח לאומי ואם אני יהיה זכאית לקצבת נכות חודשית הבעיה שלי שאני כל היום במיטה יש לי פחדים לצאת לעבוד מצבי רוח כל היום בוכה עצבנית אין לי אבחון לזה אף פעם לא הייתי אצל פסכיאטר יש לי התקפי עצבים כל הזמו זה מגיע למצב שאני שוברת דברים לפעמים חוסר שינה בלילה וכל היום ישנה עבודות הבית אני לא מצליחה לעשות כל הזמן קר לי ומתחת לשמכה דיכאון מהמצב הכלכלי הבעל כל היום רב איתי בגלל שאני יושבת בבית ולא מבין שקשה לי לצאת לעבוד אני הולכת לרעיון עבודה נכנסת להתקף של פחד ובורחת ובוכה ונכנסת מתחת למיטה ולא יוצאת ממנה השאלה שלי אם יכירו בי בכלל בביטוח לאומי ואם בכלל כן אז איזה זכויות יהיו לי בכלל

שלום, ללא איבחון פסיכיאטרי ביטוח לאומי לא יכיר בך כנכה. רצוי להתחיל אצל רופא המשפחה ולאחר אבחון וטיפול לגשת לביטוח לאומי. בריאות,

05/11/2013 | 09:25 | מאת: גלעד

אני לא רופא אבל אומר מימה שאני יודע. כמו שגיל אמר לא יכירו בך ללא מסמך רפואי המאשר שיש בעיה. תלכי קודם לרופא משפחה והוא יפנה אותך,חוץ מזה ניסית ללכת לנטורופת? יכול להיות שהוא יפתור את זה בדרך טבעית או אולי ימליץ על כדורי הרגעה טבעיים כמו לקטיום. תבררי.

מנהל פורום זכויות רפואיות