זכויות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/03/2013 | 23:37 | מאת: יוסף

שלום . אמי בת 47 .עקרת בית,והיא חולת סרטן ריאות דרגה 4 עם גרורות בכבד ,3 סוגי כימותרפיה שלא הצליחו,כעת מטופלת בטיפול ביולוגי בטרסבה כדורים,עד עכשיו הייתה עצמאית בהכל למרות שהייתה מתעייפת אחרי עליה למדרגות ומאמץ קל,כיום היא כאובה רוב הזמן ומקבלת כדורי מורפיום,מקבלת סחרחורת אחרי הכדורים לכאב,רוב זמנה במיטה,לא מבשלת,בקושי מכבסת,מתעייפת במאמץ קל, אך הולכת לבד ועצמאית, ביטוח לאומי הכיר לה בנכות כללית ולא בשירותים מיוחדים, מהאונקולוג קיבלנו טופס שמציין שמתעייפת לאחר מאמץ קל,לא ציין שיש בעיה בניידות. היא מקבלת קצבת נכות,איזה עוד זכויות מגיעות לה, האם בכל זאת מגיע לה שירותים מיוחדים האם יכולה לקבל תו חניה לנכה למי אפשר לפנות שיכול לעזור לנו בתהליכים אלו תודה רבה

יוסף בוקר טוב, ניתן לקבלת קצבת שירותים מיוחדים במקרה של אי יכולת לבצע פעולות יום יומיות כגון: אכילה, רחצה, הלשה וכו', באופן עצמאי.כדאי לנסות לבחון החמרת מצב או אפשרות לערר בהתאם להחלטת הוועדה ולתיעוד בחומר הרפואי. תו נכה - ניתן להגיש למשרד הרישוי. לייעוץ אישי ניתן לפנות למרפאות בר מדיקס 03-6375700

מנהל פורום זכויות רפואיות