שמירת הריון שבוע 34

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/02/2013 | 13:06 | מאת: קרן

שלום אני בשבוע 34 סובלת מכאבי גב תחתון עם הגבלה משמעותית והקרנת כאב לרגלים- לפי הגדרת האורטופד. האורטופד המליץ על שמירת הריון. לציין כי הריוני הקודם לפני כשלוש שנים היה בסיכון ושהייתי בשמירת הריון משבוע 12. אין כל קשר בין ההריון הנוכחי לקודם. כיום אני שבוע וחצי בבית סובלת מכאבי גב קשים עם הגבלה בתנועה. בנוסף קיימת קצת מחיקה של צוואר הרחם המעיד על צירים. האם ביטוח לאומי יאשר את בקשתי לשמירה? או שאין סיכוי כלל

קרן שלום, במידה ויש אשור מרופא לשמירת הריון הרי שאין סיבה שביטוח לאומי לא יאשר. ברכות,גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות