חוסר תחושה בירך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/05/2012 | 17:45 | מאת: רותי ...r

הבן שלי נוהג הרבה יחד עם זאת הוא פעיל בחדר כושר , לאחרונה סובל מכאבי גב צד תחתון ,בהמשך התלונן על חוסר תחושה בירך ללא שיפור כבר שבועיים .עשינו סיטי עשינו mri ומיפוי אין ממצאים חריגים מה עוד צריך לעשות על מנת לברר מדוע מדוע בכל זאת אין תחושה בירך אודה לך אם תענה בהקדם

רותי שלום משתמע מדברייך כי חוסר התחושה אכן קשור לכאב גב מרכזי עצבי שמקורו בעמוד השדרה. לכאורה, כאב מסוג זה אינו מחייב ממצאים בהדמייה כי ייתכן ומדובר בבעיה מינורית. בנוסף, כיום ידוע שאין קורולציה בין הדמייה לממצאים קלינים בנושא עמוד השדרה. אחת האפשרויות הינה לבצע בדיקה אלקטרו מיוגרפית אשר בודקת הולכה עצבית אך לחוות דעתי גם זה מיותר ואף כואב. אני ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט טוב שיבצע בדיקה קלינית מקיפה, יאתר את מקור הבעיה ויטפל בה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה