צליעה -אחרי ניתוח ירך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/04/2012 | 19:19 | מאת: אביבה זטלאוי

שלום! אני בת 58 הסובלת מאוסטופורוזיס.לפני שנה התרסקה לי הירך ועברתי ניתוח ושמו לי פלטה וברגים בירך אשר החליטו לא להוציאם.אני הולכת צולעת עדין.עשיתי הידרותרפיה 12 פעמים ופיזיוטרפיה כ 40 פעמים.האם הבדיקה שאתם עושים במעבדת ההליכה תאתר במקרה שלי את הסיבה לצליעה.או שהסיבה בגלל המתכות בירך?הצליעה עצמה מכאיבה לי וקשה לי להתהלך מעל 15 דקות רצוף.הבנתי שאין סבסוד לבדיקה הנ"ל וחבל-לדעתי זה צורך.מה המחיר?אשמח לקבל מענה

אביבה שלום על פי התיאור שלך חלף מספיק זמן של ניסיונות טיפול שמרניים בכדי שאכן תפני לבדיקה. בדיקת ההליכה בתלת ממד תספק תשובה למקור הצליעה שלך. הבדיקה היא קלינית ולאחר מכן קליטת נתונים בזמן אמת תוך כדי הליכה על מנת לזהות מה קורה בכל מפרק ומפרק בשלושה מישורים. לאחר עיבוד הנתונים מופק פרוטוקול טיפולי המאפשר למטפל לדעת במדויק איכן הבעיה וכיצד לטפל בה. כמו כן תוצאות הבדיקה מאפשרות המלצה לנעליים הכי מתאימות ולמדרסים במידת הצורך. מצרף לינק רלוונטי לנושא http://www.imacs.co.il/s-Walking.asp בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה