מעבדות לניתוח קינמיקה של ריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/04/2012 | 16:19 | מאת: אור

האם יש בארץ מעבדות המנתחות קינמטיקה של ריצה (ולא רק הליכה) ואם כן-אילו מעבדות?

אור שלום אני משער כי אכן קיימות מעבדות המבצעות ניתוח ריצה בדו מימד זאת אומרת באמצעות מצלמות וידאו. אם זאת, הדרך הנכונה יותר והמדויקת יותר לנתח קינמטיקה של ריצה היא באמצעות מצלמות אופטיות הנותנות תשובות בשולשה מימדים. את התוצאות הללו צריך להיות מסוגל לפענח צוות בקיא ומקצוען בנושא על מנת שניתנן יהיה להשליך את התוצאות לקליניקה ולביצועים של הרץ. מעבדה כזאת נמצאת ברמה הכי גבוהה במרכז איימקס, אצלנו. אני מצרף לינק רלוונטי לנושא http://www.imacs.co.il/s-Running.asp בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה