ילדה בת 3 עם בעיות בריצה והליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/03/2012 | 19:52 | מאת: נטלי

שלום, בתי בת כמעט שלוש, אך סובלת מחסור יציבות הן בהליכה, בריצה, או כל פעילות אחרת שהיא עושה (היא נופלת הרבה מאוד, "נמרחת" על הרצפה ועוד..) כמו כן, בעת הליכתה שתי הרגליים שלה פונות כלפי פנים, והריצה שלה נראית מוזרה מאוד- הרגליים פונות לכיוונים שונים, והיא אינה מזיזה את שתי ידיה אלא רק יד אחת. כמובן שהיינו אצל הרבה רופאים ומומחים אך אמרו לי שמבחינתם הכל תקין... אני לא רואה שום דבר תקין באופן שבו היא הולכת/ רצה אני מאוד רוצה לטפל בבעייה כל עוד הבת שלי קטנה ועצמותיה רכות... אני אשמח לסיוע והמלצות לגבי רופאים/ טיפולים או כל דבר שיכול לעזור לה בעניין...

נטלי שלום במידה ואינך מסופקת מתשובתם של המומחים והינך עדין בספקות, יש שני דברים שאת יכולה לעשות. האחד, לבצע בדיקת הליכה במעבדת ההליכה של בית חולים דנה באיכילוב. ממצאי בדיקה זו נותנים תשובה מדוייקת לגבי סטייה בתנועה של המפרקים ובהליכה מהנורמה. השני, לבקש להבדק ולטפל במכון להתפתחות הילד אצל פיזיותרפיסט המתמקצע בילדים. הם מומחים לזיהוי בעיות התפתחותיות ולטיפול בהם. מאחל בריאות שלמה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה