בעיה עם הברך.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/03/2012 | 23:17 | מאת: שלומית

שלום, יש לי ילדה שנולדה כפג וכיום כשהיא בת שנה וחצי היא עדייו לא מצליחה ללכת. הבעיה הינה שרגל אחת היא לא מצליחה למתוח עד הסוף כלומר, שמנסים חמתוח עד הסוף את הרגל מרגישים שהוא לא נמתח עד הסוף כי משהו בברך מפריע לכך. ולעומת זאת את הרגל השנייה היא מותחת מעולה וזה גורם לה לאי איזון ובכלליות לאי רצון ולסירוב לעמוד על הרגל שהיא לא מצליחה למתוח עד הסוף. מה אפשר לעשות במקרה זה? תודה מראש.

שלומית שלום, יש לפנות ליעוץ של אורטופד ונוירולוג ילדים וליחידה להתפתחות הילד!! התיאור שלך דורש בירור מעמיק. בהצלחה סאם Www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה