כאבים בעצם הברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/01/2012 | 00:03 | מאת: שלומי

שלום, לפני כשלושה חודשים הייתי בכושר מצוין, לאחר הזנחה העלתי 10 קילו, ועכשיו חזרתי לרוץ, רצתי כשבועיים במקומות פתוחים והכל היה בסדר. עכשיו נרשמתי למכון כושר ומאז שהתחלתי לרוץ על ההליכון התחילו הכאבים, גם כשאני לא רץ זה לא בשריר כי אני לוחץ על המקום ואני מרגיש שזה בעצם מקדימה, ניסיתי את המשחה וולטרן וזה עזר עד לריצה הבאה. אני לא מרגיש תמיד את הכאבים, הם באים בפתאומיות ושאני רץ ולפעמים שאני הולך או יורד במדרגות.. יכול להיות שזה שבר מאמץ? והאם טיפול ייקח יותר מחודש כי אני מתגייס עוד חודש לקרבי. תודה מראש, שלומי.

29/01/2012 | 00:07 | מאת: שלומי

העלתי תמונה שתוכל לראות את המקום המדויק של הכאבים. http://up353.siz.co.il/up3/yo5ecttzmyo1.jpg

שלומי שלום, ככל הנראה מדובר בפציעת shin splint שנוצרת על ידי משיכת שרירים בשוק, לרוב כתוצאה ממנח לא תקין של כף הרגל. יש לפנות לאבחון וטיפול אצל פיזיותרפיסט ובנוסף ככל הנראה לבצע התאמת מדרסים ונעליים לפי מנח כפות הרגליים שלך. לפי תיאורך, חומרת הבעיה אינה קשה וכנראה שתוכל לפתור אותה תוך חודש עם טיפול הולם. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה