כאבים בצד שמאל באגן לאחר צעידה מהירה.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/01/2012 | 11:00 | מאת: אורית

שמי אורית בת 42.בשנתיים האחרונות החל כאב חזק מאוד בצד שמאל שמתחיל מגב תחתון בצד שמאל ומקרין עד למפשעה-בשמאל בלבד. (הכאב מתחיל רק לאחר כחודש בו אני מתחילה לצעוד.)נהגתי לצעוד כשלוש פעמים בשבוע בקצב מהיר כשעה בכל פעם. הכאב חזק ומתגבר ומגיע עד למצב בו אני גוררת רגל. בכל פעם שזה קורה אני מפסיקה את הפעילות הגופנית,הכאב נחלש בהדרגה ולאחר מס' חודשים נעלם.וחוזר חלילה.... לקח לי זמן להבין שיש קשר בין הכאב לפעילות הגופנית.בהתחלה שללתי בעיות גניקולוגיות(התקן מירנה וכו').נבדקתי גם אצל אורתופד בקופ"ח מכבי שלא אבחן את מקור הבעיה. אשמח לשמוע את חוות דעתך ולקבל המלצה לטיפול בבעייתי. בברכה,אורית.

אורית שלום, לפי תיאור הבעיה נשמע שיש לבדוק את הגב התחתון, מפרק הירך ומפרק המחבר בין הגב לאגן(sacro-iliac). בנוסף, יש לבדוק את היציבה הכללית שלך ולזהות אם מדובר בבעיה ממקור זה כמו הבדל באורך של הרגליים. מומלץ לבצע בדיקת הליכה כדי לקבל אבחון מדויק של מקור הבעיה ועל מנת לתת מענה הולם בטיפול. מצורף לינק להסבר על בדיקת הליכה http://www.imacs.co.il/s-Walking.asp בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה