שיפוץ מדרסים - ומדרס להלוקס ריגידוס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/01/2012 | 23:05 | מאת: שלמה

סאם שלום, ברצוני לשאולך מס' שאלות: 1.האם ניתן לשפץ מידרס בו החלק הפלסטיק הקשיח תקין אך הרפידה עליה מונחת הרגל בלויה? 2. איזה מדרס אתה ממליץ למי שסובל בנוסף לפלטפוט ולקריסת כף רגל גם מהלוקס ריגידוס? - בנוסף האם ישנו טיפול פיזיותרפי עבור הסובלים מהלוקס ריגידוס? 3.מה ניתן לעשות כאשר המדרס קשיח ובזמן פעילות כמו ריצה, ישנם כאבים בכפות הרגליים בגלל קשיות המדרס, ומאידך ללא המדרס נגרם נזק אחר ? האם יש מדרס שעונה על בעיות אלו? תודה רבבה וסליחה על האריכות.

18/01/2012 | 14:44 | מאת: סאם ח'מיס

שלמה שלום, 1. כן בוודאי. 2. אם קיימת תנועה מסוימת ניתן לטפל באמצעות פיזיותרפיה, במידה והמגבלה התנועתית קשה מאוד אז יהיה קשה לטפל. ניתן גם לבצע הארכה בצד הפנימי של המדרס כדי למנוע את התנועה במפרק וכמובן שבחירת נעל מתאימה היא מרכיב עיקרי בטיפול. 3. הקשיחות של המדרס לא אמורה להוות בעיה אפילו אם רצים ריצת מרתון במידה וקיים כאב אז כנראה שיש חוסר התאמה בחלק הקשיח של המדרס ויש לבדוק זאת ולתקן בהתאם. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה