בקשה לעזרה על מנת שאוכל לעזור

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/01/2012 | 14:47 | מאת: אורי

שלום. שמי אורי ואני סטודנט להנדסת מכונות ופרוייקט הגמר שלי הוא על שינוע מטופלים ע"י מנופים המיועדים מחקר ועד ייצור. אני מחפש חומר לגבי שרירים הפועלים בזמן השינוע וסכנות שיכולות להיגרם לשרירים או לנכה בעיקבות הרמה של הנכה בקיצור אנטומיה נקודתית לעניין זה. אודה לכבודו/ה באם תוכל/י לכוון אותי לספרים או אפילו לשלוח לי חומר בעיניין. בתודה רבה. אורי.

אורי שלום, לצערי איני מתמחה בנושא ולא קיים ברשותי חומר זמין. אני ממליץ לך להיכנס לאתר של pubmed ולחפש על פי מילות החיפוש הרלוונטיות מאמרים המתאימים לך. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה