כפות רגליים רדומותוקוי בהליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/11/2011 | 10:56 | מאת: דני

יש לי מזה זמן מה,בבדיקה חשמלית היתה פגייעה קלה בעצב ,בדיקות הדם הרבות שעשיתי היו בסדר,ושאלתי האם דופק חלש שאובחן בעיקר בכפות הרגליים בעבר יכול לגרום לתופעת הירדמות , או אולי ההיפך הפגיעה בעצב גרמה להחלשת הדופק ואולי גם לפגיעה בעצב(יש לי גם DISH בחוליות הגב המותני והאמצעי זה גם יכול לגרום?)האם יש תרגילים לכפות הרגליים שיוכלו לשפר את המצב

דני שלום, יכול להיות שהבעיה בכפות הרגליים נובעת מהגב. הרדמות בכפות הרגליים יכולה להיות ממקור עצבי או וסקולרי (כלי דם) ולכן יש לבצע בדיקת EMG לעצבים ובדיקות לכלי הדם, בנוסף לבדיקות הדם שכבר ביצעת, כדי לשלול מקורות אפשריים לבעיה. לפני אבחון מקור הבעיה לא ניתן להמליץ על תרגול ספציפי. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה