טנדוניטיס בRC שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/10/2011 | 11:39 | מאת: ארווין

בעקבות נפילה כאבים בכתף ובזרוע שמאל הופניתי לUS ושם אובחן שאין קרע יש נוזל בבורסה, לסיכם טנדוניטיס בRC שמאל, הזמנתי תור למומחה כתף, האם זו הכתובת ואם אפשר לקבל מידע, זה מצלמצל לי כמשהו כרוני?

ארווין שלום, נוזל בבורסה יכול להעיד על קיום של בורסיטיס ויש מקום לשקול טיפול בנוגד דלקת. הטיפול בגידי הRC נעשה במסגרת פיזיותרפיה וכולל טיפול ידני בגיד ומרכיב מאוד חשוב בטיפול הוא תרגילי החיזוק האקטיביים שנועדו להפעיל כוחות על הגיד, הן במסגרת הטיפול ובמסגרת תרגול בייתי. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה