תרגיל לקרסול

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/09/2011 | 02:47 | מאת: שבי

שלום לך, לפני מספר חודשיים הייתי בפיזוטרפיה לקרסול ואחד התרגילים שנתנו לי היה הרמת עקבים במכונה לחיצת רגליים(תרגייל לשריר התאומיים), ראיתי מספר אנשים שעושים את התרגיל כאשר הם לא נועלים ברכיים כדי לשמור על הברכיים אמרו, אני כמובן לא הקשבתי להם והמשכתי לעשות את התרגיל ברגליים ישרות. 1סאם האם יש בעיה מכנית לברכיים בתרגיל זה עם הרגליים ישרות? 2.האם רצועות הקרסול מתחזקות בתרגיל זה? תודה רבה רבה

שבי שלום, נעילת ברך יכולה לגרום לעומס מפרקי ולכן כדאי לבצע את התרגיל עם ברכיים לא נעולות. החיזוק בתרגיל זה הוא לשרירים הסובבים את הרצועות, כיוון שרצועות אינן יכולות להתחזק. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה