נפילה בעת הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/09/2011 | 19:44 | מאת: בקי

איני יודעת אם זה הפורום המתאים אך מקווה שבל זאת תוכל לעזור לי. אני בת 66 סובלת מלחץ דם גבוהה לפעמים גם לא מאוזן עם תרופות בעיקר הלחץ הגבוהה במכשיר שנע בסביבות 130 סביר ל-160/70 גבוהה. בעייתי העיקרית שבתקופה האחרונה בעת הליכה רגילה אני מועדת ונופלת ללא אפשרות שליטה על הגוף, עד היום המכות שקבלתי היו סריטות ומכות יבשות בעיקר בידיים וברגלים, החשש שלי שאם זה ימשיך אשבור יד או רגל או אגן. אני לוקחת תרופות (4 סוגים) ללחץ דם ושמעתי פעם שיחת רופא שאומר שמי שצריך תרופות אילו יש מצב של ירידה פתאומית בל"ד ואז נופלים. שאלתי האם יש טיפול כל שהוא לבעייה זו. בתודה מראש בקי

בקי שלום, מומלץ לפנות לרופא פנימאי/כלי דם שמטפל בך על מנת לבדוק את המינונים של הטיפול התרופתי ולאבחן את מקור הבעיה. במידה ונמצא כי הבעיה לא על רקע לחץ דם כדאי לפנות לנוירולוג להתייעצות. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה