כאבים בצידי הברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/07/2011 | 17:58 | מאת: טל

שלום קניתי נעלי ברוקס אדרנלין 11 וחודש לאחר הליכה מעט ספורטיבית, החלו כאבים בצד החיצוני של הברכיים. עם נעליים קודמות שהיו לי, ניו באלאנס 577, היו לעיתים רחוקות מעט כאבים בצד הפנימי של הברכיים (כפות הרגליים שלי קורסות פנימה ) וקבלתי יעוץ לקניית נעליים עם תמיכה, מסוג זה של ברוקס. האם הכאב החדש בצדן השני של הברכיים מעיד על עודף תמיכה? ומה עלי לעשות? טל

טל שלום, ייתכן כי בנעלי הBrooks Adrenaline קיים תיקון יתר (תמיכת יתר). התאמת הנעל צריכה להיות מבוססת על מנח כף הרגל וגם על מנח הברך (לא יש התאמה ברורה). יש לבדוק את טכניקת ההליכה שלך ובמידת הצורך להתאים מדרס שיכלול תיקון מתאים גם לכף הרגל וגם לברך. בברכה, סאם www.imacs.co.il

06/08/2011 | 17:13 | מאת: טל

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה