בגרביים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/07/2011 | 20:14 | מאת: מוטי

ראיתי הרבה ספורטאים ברמה גבוהה (כדורסלנים,כדורגלנים) מאוד רצים בחוף הים בלי נעליים רק עם גרביים. מה הדעה המקצועית שלך לאימון שכזה על חוף הים שכולל ספרינטים, קפיצות וכו'? אם תוכל לפרט כי זה נושא יחסית מעניין :) תודה רבה

מוטי שלום, ללא ספק ריצה יחפה על חוף הים תורמת לחיזוק מערכת השרירים והיציבות המפרקית. אך יש להיזהר לדוגמא במצבים של פרונציה מוגברת מאוד כמו פלטפוס או ברכיים במבנה x מוגבר. מאמר בנושא של ריצה יחפה: האם בריא לגוף שלנו לרוץ יחף? http://www.sportweb.co.il/מאמרים/201_/האם_ריצה_יחפה_בריאה_לגוף_שלנו ריצה נעימה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה