נעליים ומדרסים - מהו השילוב הטוב ביותר?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/07/2011 | 01:55 | מאת: עמית

שלום, יש לי רגל שטוחה מאוד וקריסה די חזקה פנימה. מהו השילוב הטוב ביותר: - מדרסים + נעל Motion Control - מדרסים + נעל Stability - מדרסים + נעל ניטרלית מצד אחד, שמעתי שאם מכניסים מדרסים לנעל מתקנת (MC, Stability) אז יהיה "תיקון יתר". מצד שני, אם אשתמש במדרסים בנעל ניטרלית, אשר אינה מחוזקת באיזור הקשת, הלחץ שיופעל עליה בעקבות הקריסה פנימה יגרום לשחיקה מהירה שלה. אציין שאני מעוניין לעשות מדרסים איכותיים, כאלה שישמשו אותי בכל הנעליים (גם בנעליים אלגנטיות בהן אין תיקון לקריסה). מהו אם כן השילוב המומלץ? תודה!

03/07/2011 | 02:03 | מאת: עמית

מדובר במדרסים בהתאמה אישית בעלי קשיחות גבוהה תודה!!!

עמית שלום, תלוי במידת הקריסה של הקשת וכף הרגל האחורית (העקב). בנוסף, חשוב מבנה הברך! יש להתאים על פי טכניקת הריצה. ככל הנראה נעל ניטרלית לא תתאים! לגבי מידת התיקון של הנעל והשילוב של המדרס, זה תלוי בתיקון הזוויתי של המדרס. לכן, יש להתייעץ עם מומחה כף רגל או מי שיתאים לך את המדרס במידה והוא מומחה בנושא. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה