נעליים לא חסר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/06/2011 | 18:56 | מאת: אלעד

אני מתאמן כל יום,אני מאמן במקצועי,ואני משתמש עם הגוף אם זה בריצה אופניים וכו,מאז ומעולם היה לי זוג נעליים אחד והייתי מחליפו אחת ל6-8 חודשים,השאלה היא אם כדאי שיהייה לי 2 זוגות נעליים?למהלך השבוע או שזוג אחד עושה את העבודה?

אלעד שלום, הסיבה היחידה שאני איכשהו יכול להמליץ על כך זה שעל ידי החלפת נעליים, הרגל תתמודד עם תמיכות שונות (במידה ומדובר בנעליים מעט שונות ולא זהות לחלוטין). שיוני בתמיכות חשוב להפעלת קבוצות שרירים מעט שונה ולמנוע עומס מצטבר סטטי. אבל, בהחלט אין ביסוס מדעי להמלצה זו, לכן ממליץ שתבצע את מה שהגוף שלך ירגיש נוח. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה