שרפת שומן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/05/2011 | 12:37 | מאת: משה

שלום אני יחסית צעיר בן 25 הייתי מאוד ספורטיבי כל חיי אך עברתי ניתוח (אוזבוקושלטר) בברך מאז הייתי תקופה בבית ועליתי במשקל אני רוצה לשרוף את השומן אבל לאחר ריצה הברך מתנפחת לי , אני מחפש דרכים אלטרנטיבות לשריפת השומן... בתודה מראש .

משה שלום בתור צעיר אסור שתיהיה לך איזשהי מגבלה על פעילות ספורטיבית. אי לכך, אני ממליץ בחום לבדוק ולאבחן את מקור הבעיה של הנפיחות.בעקרון בריצה הנחיתה והכוחות דחיסה המופעלים על הברך גורמים לנפיחות אך את המקור לכך רצוי לאבחן. בנתיים, פעילויות מפחיתות עומס אך אירוביות הם למשל אפניים ושחייה. בכל מקרה אני ממליץ להבדק. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה