הליכה עקומה בגיל 8

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/05/2011 | 23:19 | מאת: יוכי

ביתי בת השמונה הולכת באופן בו כפות הרגלים פונות פנימה, בעבר ביקרנו אצל כמה אורטופדים שאמרו שזה יסתדר אך אין שום שינוי במצב, יש מה לעשות?

יוכי שלום ברמת העקרון פנייה פנימה של כפות הרגליים תנבע דווקא ממקור גבוה יותר ז"א סיבוב של עצמות השוק או הירך. אם זאת, תקופת ההתפתחות היא עד גיל 13 והמצב עשוי להשתנות. במידה והבעיה אכן פתולוגית אז ממליצים לנתח.צריך להיות במעקב צמוד של אורתופד ילדים על מנת להסיק מסקנות. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה