נייק פרי 3.0.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/05/2011 | 08:40 | מאת: אלעד

מה אתה אומר על הדגם? האם הוא גם מתאים להליכה? והסגנון ריצה פה הוא כמו בויברם? במידה ואני רץ בסגנון הישן -מהעקב לכרית הנעל טובה לכך? או שהיא טובה רק לסגנון החדש-מהכרית כף ברגל לאצבעות

תלוי מבנה כף הרגל. במידה ויש לך פרונציה מוגברת וצניחה של הקשת, מומלץ שימוש חלקי בלבד אם בכלל. תלוי מידת הפרונציה המוגברת. מתאים גם להליכה. סגנון ריצה שמתאים הוא נחיתה על אמצע כף הרגל. נחיתה על העקב בעיקרון גם אפשרי אך פחות מומלץ. שונה מריצה עם ויברם. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה