מכשיר BIONESS

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/05/2011 | 21:45 | מאת: דנה

שלום ד"ר, יש לי CP המיפלגיה וDROP FOOT. האם אתה ממליץ על מכשיר הBIONESS לשיפור ההליכה? תודה מראש, דנה.

20/05/2011 | 09:46 | מאת: סאם

דנה שלום המכשיר שציינת אכן מתאים למצבים מהסוג הזה. המכשיר תורם לפעולה השרירית של כף הרגל ובכך עוזר בהליכה. כדאי ליצור קשר עם החברה לשם ייעוץ מקצועי והתאמה במידת הצורך. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

בנוסף, מומלץ מאוד לפנות למעבדה הליכה לצורך אבחון ובדיקת ההתאמת שח מכשיר הביוניס. שמטרתו הרמת כפ הרגל (מניעת dropfoot) במידה ומפרק הקרסול והמתח השרירי או קיצור של אכילס מאפשר. על סמך הבדיקה, ניתן המלצות מפורטות לגבי התאמת מכשיר. לאחר מכן, ניתן לבדוק את ההליכה עם וללא המכשיר, למדידת השינוי בתבנית ההליכה, וקביעת התרומה של המכשיר. על מעבדת ההליכה: http://www.imacs.co.il/s-Walking.asp בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה