נעלים שפותחו בארץ לאנשים שלקו בשבץ

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/04/2011 | 16:41 | מאת: רחל

שלום רב, לפני מספר ימים, ראיתי בטלויזיה רופאה שפיתחה נעלים עם מגנט מיוחד שמאפשר לאנשים שעברו שבץ או ארוע אחר לנעול נעלים שמאפשרות להם יציבות ואפילו 'מתקנות' את ההליכה. לא השאירו מספר טלפון כשהראו את הכתבה, והבנתי שהנעלים כרגע בפיתוח. האם ידוע לכם למי אפשר לפנות כדי לברר פרטים, ולראות האם זה תואם את צרכיה של קרובת משפחה שלי שיש לה CP. בתודה, רחל

11/04/2011 | 13:32 | מאת: אסף

מצטרף לשאלה.

שלום, למיטב ידיעתי, זה בשלב פיתוח ומחקר. אין לי נתונים נוספים על מנת לעזור. וכרגע קשה להחליט לאיזה קבוצת מטופלים זה מתאימים עד שלא מקבלים תוצאות מחקריות. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה