נעליים בהמשך תפקיד

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/04/2011 | 12:40 | מאת: אלעד

חשבתי לעצמי שאפשר לקנות נעליים רגילות ואם הזמן הסולייה נהפכת לויברם (סולייה דקה) נשמע מצחיק אבל כך נקבל את הויברם בדרך אחרת..מה אתה אומר על הרעיון? ויותר מזה כך לא נצטרף להחליף נעליים ועוד שאלה,נעליים רגילות אני יודע שצריך להחליף כל 600-800 ק"מ כל כמה זמן צריך להחליף את הויברם?

לא מדויק. מבנה הסוליה והתמיכות שונה לחלוטין. כמה שתשחק את הנעל, היא לא תהפוך ויברם. אין נתונים מדויקים לגבי אורך חיים של ויברם. המטרה של הנעל היא הגנה על כף הרגל מפציעות ונזקים. כל עוד הנעל מספקת את זה אז מצוין,ברגע שתרגיש שהחלק התחתון נשחק ולא מגן על עור כף הרגל או לא מספק בלימה עדינה לכריות כף הרגל, אז יש להחליף. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה