פתיחה הפורום

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

גולשים יקרים, פורום הליכה וניתוח תנועה יוצא לדרך. בפורום זה ננסה לענות על שאלות וניתן יעוץ ככל האפשר והפניה במידת הצורך לגורם המתאים. קהל היעד: ילדים, מבוגרים וקשישים אשר סובלים מלקויים במערכת התנועה כתוצאה מכאבים, שינויים ניווניים, בעיות מולדות, מחלות נוירולוגיות, פגיעות אורתופדיות, הפרעות הליכה ופציעות ספורט. נשמח לענות על כל שאלה בנושא של יציבה, הליכה, ריצה, רכיבת אופניים, וכל נושא שקשור לתנועת הגוף.

25/06/2007 | 20:20 | מאת: אסתר כ.

ערב טוב מזה כעשרה ימים הנני סובלת מכאבים בברך ומוגבלת בהליכה קיבלתי זריקה ובמקביל אני שותה אטופן כדור אחד ליום וללא הטבה ואפילו מנימלית שאלותי הם ? למה הזריקה לא עזרה לי ? והאים בצילום רגיל אפשר לראות אולי שיש לי שחיקה בסחוס בתודה מראש

אסתר שלום, השלב החשוב ביותר בטיפול הוא האבחון. כאב ברך בהחלט לא נחשב כאבחנה. אטופן, תררפה אנטי דלקתית, שיכולה לעזור לכל כאב דלקתי כתוצאה מנזק ברקמות הגוף. אין טיפול בלעדי שמוצלח ב-100%, מכיוון שזה גם תלוי במידת הנזק, מקור הבעיה וגורמים נוספים . צריך לפנות לאורטופד ופיזיותרפיסט על מנת לאבחן את מקור ההגבלה והכאב (לדוגמא: מניסקוס, רצועה, גיד וכו') ובהתאם לטפל. הצילום רנטגן רגיל אי אפשר לראות סחוס. אבל, כן אפשר לזהות שינויים נווניים במפרק אשר יכולים להעיד על פגיעה במבנה הסחוס. בהצלחה בהמשך הטיפול, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה