איפה אפשר ללמוד ללכת?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/10/2010 | 16:36 | מאת: נטע

היי, שמי נטע ואני בת 30. אני לא כל כך מסתדרת עם ההליכה. איפה ניתן ללמוד ללכת? תודה.

נטע שלום על פי שאלתך אני ממליץ לפנות למומחה בניתוח הליכה לשם בדיקה קלינית כיוון שתיאורך כללי מדי ודורש התייחסות ספציפית. ניתן לפנות למעבדה לניתוח הליכה ותנועה אשר תזהה את תבנית ההליכה ותפענח את הנעשה בכל מפרק ומפרק בגפה התחתונה ועד הגב בשלושה מישורים בזמן אמת. על פי אבחון מקור הבעיה ניתן יהיה להמליץ על אופן הטיפול. בברכה סאם www.imacs.co.il

13/11/2010 | 12:16 | מאת: נטע

תודה. תוכל לומר לי היכן אני יכולה למצוא מעבדה כזו לניתוח הליכה ותנועה?

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה