כפר קאסם

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/09/2010 | 00:40 | מאת: מודי

עברתי ניתוח בגב עקב גידול ואחרי הניתוח יש לי טונוס עברתי הזרקה וזה עזר והמליצו לי על מתיחות האם המתיחות עוזרת להרודת טונוס ומה צריך לעשות

שלום, מתיחות אכן עוזרות להורדת טונוס ושמירה על טווחים תקינים. כך גם תנועתיות של מערכת העצבים ואף נשיאות משקל על הגפה הפגועה. כאשר משיגים את הטווח ע"י הורדת הטונוס במתיחות אפשר לשמור אותו בתמיכת סדים. בכל מקרה מצב זה מצריך טיפול של פיזיותרפיסט. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה