הפרעות הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/09/2010 | 20:05 | מאת: אושר

לפני 6 שנים למשך 9 חדשים סבלתי מהפרעות הליכה קשות כולל נפילות רבות וחוסר שווי משקל .לאחר 9 חדשים והרבה פיזיותרפיה חלף. חזרתי להליכה ונותר מאז במצבים מסויימים חוסר שווי משקל. לפני כ-9 חדשים שוב הגעתי למצב של הפרעות הליכה קשות עם חוסר תחושה בשתי רגליים וחולשה 3/5 .ערכו לי בדיקות mri שיצא תקין וemg פונציאלים פוליפזי ונזק כרוני דיפוזי. שאלותי:מה אומרות תוצאות ה emg? איך אני מגיעה אליכם לבדיקה?

13/09/2010 | 15:05 | מאת: אושר

שלום!! יש סיבה שלא עונים לי?

אושר שלום, משמעות תוצאות הבדיקה שלך שמדובר בנזק עצבי. לרוב ניתו לאבחן את סיבת הנזק. מומלץ להיבדק על ידי נוירולוג לאבחון וטיפול תרופתי במידה וניתן. פיזיותרפיה מומלצת ביותר לטפל בתוצאות הפגיעה: טיפול בחולשה ובפגיעה בתחושה השטחית והעמוקה. לגבי בדיקת הליכה: הבדיקה מספקת מדד מדויק למידת הפגיעה, סטית ההליכה והמלצות ופרוטוקול טיפולי לכל אמצעי טיפולי אפשרי. איימקס 035222583 בברכה, סאם Www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה