הליכה עם נטייה לימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/08/2010 | 22:22 | מאת: רינה פרידמן

שלום רב, מזה שנה ומעלה אני סובלת מכאבי גב תחתון המקרינים לירך רגל ימין ולעכוז. לאחרונה סיימתי את כל הבדיקות שנתן לי מומחה בעיות גב כולל צילום MRI ולהפתעתי הרופא איבחן בעיה ניוונית בגב, אך אמר לי כי זו לא הבעיה העיקרית לפי ההליכה זו ממפרקים ועלי לפנות לראומטולוג. רופא אורטופד אחר אמר שיש צורך בניתוח. אני מבולבלת. מה דעתך עלי לעשות??

רינה שלום, מומלץ לנסות כל טיפול אחר שמרני לפני התערבות כירורגית. ראומטולוג יאבחן על פי בדיקות דם. במידה טיש כאב מוקרן עד הירך בלבד , קיימת אפשרת של כאב ממקור של דיסק או מפרקי. מכיוון שבנתיים כבר קבלת חוות דעת של אורטופדים, מומלץ לפנות לפיזיותרפיסט מומחה גב לאבחון מכאני וטיפול על פי הממצאים שלו. כולל תרגול עצמי שלך. יש לנסות סדרה ארוכה של לפחות 12 טיפולים. בברכה סאם Www.imacs.co.I.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה