התכווצויות אצבעות כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/08/2010 | 00:10 | מאת: ש

בת 45. סובלת מהבעיה הנ"ל הגורמת לכאבים עזים. אותו דבר קורה לביתי בת 13, רק שלה הדבר קורה רק במהלך שחייה בבריכה. ממה נובעת הבעיה ומה הפתרון? בבדיקת רופאת המשפחה נאמר שמבחינתה הכל תקין. אולם הכאבים חוזרים.

שלום, קשה לקבוע את המקור של התלונה של התכווציות. במידה ונבדקתם על ידי גורם רפואי ונמצא הכל תקין, ניתן לנסות: 1. במידה וההתכווציות מופיעות בזמן מנוחה, אפשר לקבל תוספי מגניזיום ולבדוק את ההשפעה. 2. במידה ומדובר בחולשה שרירית, מומלץ לנוסת תקופה של חיזוק או תרגול שליטה שרירית במסגרת פיזיותרפיה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה