מיקום אלקטרודות של EMG לרגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/08/2010 | 10:33 | מאת: אורטל

שלום, אני סטודנטית להנדסה רפואית במכללת אפקה. במהלך פרויקט הגמר שלי עליי לבצע EMG לרגליים לבדיקות שונות של שרירים. רציתי לדעת עם מי אוכל לדבר ולקבל אינפורמציה בנושא זה, כגון מיקום אלקטרודות וכדומה. אשמח אם מישהו יוכלה לחזור אליי דרך המייל או הפייסבוק. תודה רבה :)

אורטל שלום קיימים פרוטוקולים היום בספרות הכוללים שימוש נכון באלקטרודות, היכן בדיוק להניחם ועוד. כדאי לערוך חיפוש מקיף בספרות לשם כך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה