חוליה M2?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/07/2010 | 21:27 | מאת: דניאלה א-ח

הי! רציתי לשאול האם יש חוליה כזאת? איפה? חלק עליון? אמצעי או תחתון בגב? מה המשמעות מבחינת כאב ותנועה? תודה מראש,

שלום לא קיימת חוליה מסוג זה. ייתכן ומדובר בטעות באיות. האופציות הם C2 שזוהי חוליה צווארית מאד עליונה, D2 או T2 שזוהי חוליה גבית מרכזית בערך בגובה החלק העליון של השכמה, חוליה L2 שזוהי חוליה בגב תחתון או S2 והיא נמצאת באזור עצם הזנב. לכל אחת מהן יכולות להיות הבעיות שלה. על מנת לענות על כך השאלה צריכה להיות יותר ממוקדת. בברכה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה