הליכה של תינוק

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/07/2010 | 09:44 | מאת: גליה

תינוקי בן 1.6 ומגיל זה הולך עצמאית. שמתי לב שההליכה שלו טובה כאשר הולך לאט. אבל ככל שהולך מהר יותר אז השוקיים שלו נעשות מפושקות יותר ויותר עד אשר לא יכול להתקדם יותר ונופל לריצפה. האם זה יסתדר מעצמו בהמשך הגדילה? האם יש צורך בבדיקת אורטופד? תודה

גליה שלום, את מתארת את תהליך התפתחות ההליכה. הליכה מהירה דורשת תגובות שיווי משקל אשר עדיין לא מפותחים מספיק לכן מגדיל את רוחב הבסיס (פיסוק) או נופל. ככל שההליכה תהיה בשילה יותר והתפתחות תגובות שיווי משקל, השליטה שלו בהליכה תשתפר. בכל מקרה, מומלץ להתיעץ עם היחידה להתפתחות הילד בקופה שלך, לוודא שהכל תקין. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה