בדיקת ניתוח תנועה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/06/2010 | 20:19 | מאת: ש

האם אוכל לקבל פרטים: היכן ניתן לבצע בדיקה שכזו (אני שייכת לקופת חולים כללית).

13/06/2010 | 15:04 | מאת: הכללית

נשמח לעזור לך ולטפל בצורה אישית בפנייתך. בכדי להעניק טיפול אישי את מוזמנת להזין את פרטייך- שם, עיר מגורים, טלפון, נושא הפניה בקישור המצורף - http://twisted.co.il/2009/clalit/CS/default.aspx עם מילוי הפרטים נציג של צוות שירות הלקוחות האינטרנטי שלנו ייצור איתך קשר בתוך שני ימי עבודה. במידה ויש עיכוב במענה אנא פני ישירות לשירות הלקוחות בדוא"ל [email protected] , [email protected] ואנו נחזור אליך בהקדם. רק בריאות, יערה, נציגת כללית

בדיקת תנועה מלאה בתלת מימד אינה בסל הבריאות! ניתן לפנות ולהיעץ עם מעבדות ההליכה: 1. איימקס המרכז הישראלי לניתוח תנועה וספורט www.imacs.co.il 2. מעבדת הליכה. מרכז רפואי ת"א. 03-6947279 בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה