צליעה קלה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/06/2010 | 06:56 | מאת: מאור

דר' שלום, ביתי בת שנתים וחצי, אתמול אחרי שחזרה מהגן, שמנו לב שהיא גוררת או צולעת צליעה קלה ברגל שמאל (אם כי בגן לא אמרו כלום) בדקנו אם כואב או מציק לה משהו בתחתית כף הרגל אבל לא מצאנו כלום (היא גם אומרת שלא כואב לה כלום) ביקשנו גם לרוץ או לקפוץ והיא עושה זאת בלי בעיה אם כי גם בריצה מבחינים שיש בעיה ברגל. חשוב לציין כי עד היום הכל היה בסדר, היא ילדה פעילה רצה וקופצת כל הזמן בלי שום בעיות מיוחדות מה יכולה להיות הסיבה לצליעה הפתאומית? תודה מראש

מאור שלום, לצערי אני לא יכול לענות על השאלה שלך. במידת וקיימת צליעה, אפילו אם זה ללא כאב, ממליץ לפנות לאורטופד ילדים. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה