שאלה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/06/2010 | 11:15 | מאת: מעין

שלום רב, סבתא שלי סובלת כבר שנים מבעיות ברכיים היא עברה שני ניתוחים ולאחרונה יש לה כאבים חזקים באגן ובירך שמקשים לה על התנועה לפי מה שהבנתי הרופא אמר לה שזה ירידה בצפיפות העצם. בכל אופן אני אשמח אם ימליצו לי על רופא מומחה אפילו באופן פרטי כי הכאבים שלה הפכו להיות בלתי נסבלים תודה רבה.

מעין שלום, מומלץ לפנות לאחד מבתי החולים הגדולים בסביבת מגוריך לייעוץ אצל אחד הרופאים הבכירים המומחים בפגיעות מפרקיות והחלפת מפרקים. בנוסף, ניתן להתייעץ עם רוימטולוג. בכל מקרה, ללא קשר לאבחנה הסופית, יש להתחיל פיזיותרפיה מידית, אפשר גם בבית, להפחתת כאבים ושיפור רמת התפקוד. מומלץ גם לבצע טיפולי הידרותרפיה במידה ואפשר. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה