קשיי הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/04/2010 | 13:07 | מאת: ראומה

שלום דוקטור, אימי בת 79 הולכת בקושי. היא ממש גוררת רגל אחר רגל. גם העור ברגל התחתונה אדמדם. יש לה סכרת- אך היא מאוד מאוזנת בגלל הקפדה. בגלל קשיי ההליכה היא לא מזיזה עצמה כמעט. רק בבית ולאוטו ובחזרה. כך היא אדם מאיר פנים, עם רוח צעירה. מה יכולות להיות הסיבות? או -אילו בדיקות עליה לעבור?? היש עוד תחום שצריך לבדוק חוץ מאורטופדיה? תודה

16/04/2010 | 13:36 | מאת: ראומה

העור בכף הרגל ןלשוקיים אדמדם מאז ,לדעתי, עברה ניתוח מפרק ירך. שלוש שנים בערך.

ראומה שלום, במצב הזה נדרשת בדיקה מקיפה. אורטופד, נוירולוג וכנראה הכי מתאים רופא שיקומי. הגישה לטיפול חייבת לכלול פיזיותרפיסט שיקומי. פיזיותרפיסט יאבחן את הסיבות לקושי שלה בהליכה ותפקוד יומיומי וכך יטפל בגורמים להשיג שיפור ביכולת התפקודית. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה