אצבעות רגליים שנתפסות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/03/2010 | 23:48 | מאת: יערית

שלום חמיס, הנני בחורה צעירה בריאותי תקינה (חוץ מפריצת דיסק) לאחרונה אצבעות הרגליים/כפות הרגליים נתפסות לי (בעיקר בשכיבה- או פתאומי בתנועה לא נכונה),הדבר כואב מאוד ולא נותן מנוח, בנוסף- לעיתים תכופות יש לי תחושת נימול בבוהן ימין ברגל ובאגודל שמאל ביד (כמעין תחושה שהאצבע קפאה)...מה לדעתך הסיבה?ומה צריך לעשות?

יערית שלום, התלונה שלך מורכבת. היא מערבת גם גפה תחתונה וגם עליונה. מכיוון שאת בריאה ולא סובלת מכאב, הסבירות שמדובר בפריצת דיסק צווארית וגם בגב תחתון נמוכה. חובה להיבדק ולאבחן את המקור. בנוסף, התלונה של היד והרגל אינה באותו צד של הגוף. יש לפנות לייעוץ נוירולוגי ואורטופדי. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה