שוק נתפס מתוך שינה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/03/2010 | 11:13 | מאת: אלאדין

שלום אתמול בלילה בזמן שישנתי לפתע נתפס לי השריר בשוק. הכאב היה חד מאוד וכואב ברמה שפשוט התחלתי לצרוח ולא הצלחתי לנשום מרוב כאב. בעלי מהר לחץ לי על השריר התפוס וזה פחות או יותר השתחרר אבל עדיין נשאר כואב קצת. אני בת 25, עם בריאות תקינה ולא לוקחת שום תרופות. מעולם לא קרה לי דבר כזה, אבל בשיחה עם ההורים מסתבר שלאמא שלי זה קרה הרבה בזמן הריונות (אני לא בהריון). אז מה גורם לזה ומה ניתן לעשות בזמן שזה קורה? תודה מראש.

19/03/2010 | 17:41 | מאת: ירדן

גם לי זה קורה לעיתים תכופות גיליתי שכל זה נובע מתנועה לא נכונה באגן התחתון באיזור עצמות הזנב ולכן כאשר זה קורה לך נסי להזיז את איזור האגן ולאט לאט הכאב האיון ישתחרר

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה