פוסט פוליו

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/03/2010 | 22:55 | מאת: נטלי

שלום רב, דודתי, שחיה היום בקנדה, סבלה מפוליו ובגיל 13 עברה ניתוח בכף הרגל. היא מתקרבת לגיל 60, ומצב כף הרגל מתחיל להחמיר. בקנדה היא איננה מוצאת רופא שיכול לעזור לה, ולכך אנו מחפשים מישהו בארץ שיוכל לעזור לה (באם יש צורך, לעשות ניתוח נוסף). אשמח לכל עזרה או עיצה אפשרית תודה

נטלי שלום, מכיוון שהפגיעה שלה מערבת את כל הגפה התחתונה ותבנית ההליכה שלה, מומלץ מאוד לבצע בדיקה במעבדת הליכה לאבחון תבנית ההליכה באופן מדעי ומתן המלצות טיפוליות. שמרניות או כירורגיות. מעבדות הליכה ניתן לחפש קרוב למקור המגורים שלה בחו"ל או כמובן בארץ. Gait Analysis Laboratory. לגבי מומחי כף רגל. כמעט בכל בית חולים בארץ קיימת יחידת לכף רגל ומספר מומחים. תמיד ניתן להגיע לשני מומחים לחוות דעת שנייה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה