כאבים באצבעות רגל שמאל בהליכה אחרי ישיבה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/03/2010 | 21:21 | מאת: ר

לאחרונה אחרי ישיבה ממושכת יש לי כאבים באצבעות רגל שמאל, אחרי כמה צעדים הכאב פוסק. ממה נובע הכאב? עם איזה רופא צריך להתייעץ? מה הטיפול המומלץ? בתודה ר

שלום, קשה לקבוע את מקור הכאב ללא בדיקה. כאב בכף הרגל לאחר ישיבה ממושכת יכול להיות כאב מוקרן/ מושלך מהגב התחתון (עצבי) או כאב על רקע פגיעה באספקת דם לכף הרגל. לצורך אבחון מומלץ לפנות לאורטופד וקביעת הצורך לבדיקות נוספות. בהתאם יפנה אותך למומחה המתאים ולטיפול. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה