כפות רגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/02/2010 | 10:45 | מאת: איריס

לפני כשנתיים אובחן אצלי דורבן עקב,טופלתי ע"י כדורים זריקות ולבסוף בגלי הלם הרמב"ם,לפני כ חודשיים עשיתי מיפוי עצם ואין דורבןאך הכאבים עזים עד כדי כאב גם במנוחה.דקירות עקצוצים זרמים באים והולכים.מה עלי לעשות???

איריס שלום, קודם כל חשוב לאבחן את מקור הכאב. התלונה שלך פחות מתאימה לדלקת של הרצועה plantar fasciitis (דורבן) למרות שזה עלול להיות כתוצאה ממעורבות עצבית. יש לפנות למומחה כף רגל לבדוק מקור אחר של הכאב כמו: עצבי או גידי. בהתאם הטיפול בבעיות כף רגל כולל: 1. התאמת מדרסים. 2. התאמת נעליים. 3. פיזיותרפיה: לטיפול ברקמה הפגועה להפחתת כאבים ותיקון מנח כף הרגל על ידי תרגול וחיזוק. http://imacs.co.il/prod.asp?catalogid=171 מומלץ מאוד לפנות לבדיקת העבדת הליכה לאבחון ביומכאני של כף הרגל, אבחון מקור הכאב, ומתן פרוטוקול טיפולי. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה